2024

CONCERT INTERCANVIS MUSICALS

        

CONCERT DIPUTACIÓ VALÈNCIA 

CONCERT PRIMAVERA

PREVI CERTAMEN DIPUTACIÓ

2023

CONCERT NADAL

CONCERT SANTA CECÍLIA

CONCERT EXCEL·LENT PULIANAS (GRANADA)

CONCERT EXCEL·LENT

CONCERT FESTES

CONCERT DE GRANS OBERTURES

CONCERT MÚSICA RELIGIOSA

CONCERT AMB SOLIDARITAT

AMB EL POBLE UCRAÏNÈS

CONCERT BANDES MÚSICA CV VALÈNCIA

2022

CONCERT DE NADAL

CONCERT SANTA CECILIA

CERTAMEN DIPUTACIÓ VALÈNCIA (LLÍRIA)

CONCERT EXCEL·LENT

CONCERT DE FESTES

II CONCERT DE PRIMAVERA

I CONCERT DE PRIMAVERA

2021

CONCERT SANTA CECÍLIA

CONCERT EXCEL·LENT

CONCERT DE FESTES

CONCERT DE SUITES

2020

CONCERT DE NADAL

CONCERT EXCEL·LENT MÚSICA DE BANDES

      El passat diumenge 18 d´Octubre , la nostra Banda Sinfónica va realitzar el Concert de música de banda Excel.lent, impulsat per la Diputació de València. Aquest Concert s´enmarca dins del programa que tots els anys la Diputació de Valéncia realitza per ajudar a la difusió de la música valenciana i la consolidació de les Bandas de música federades.

CONCERT INTERCANVIS MUSICAL 

2019

CONCERT DE NADAL

CONCERT DE SANTA CECÍLIA

CONCERT RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA

CONCERT DE FESTES

CONCERT II PRIMAVERA

QUINTET METAL BACK TO BRASS

CONCERT I DE PRIMAVERA

CONCERT PRESENTACIÓ NOU DIRECTOR

2018

CONCERT DE NADAL

CONCERT SANTA CECÍLIA

             

HOMENATGE A JUAN BOIGUES "CATXORRO"

CONCERT AL VOLTANT DE LA MÚSICA       

CONCERT DE FESTES

II CONCERT DE PRIMAVERA

CONCERT EN CLAU DE DONA

CONCERT I DE PRIMAVERA

2016

CERTAMEN INTERNACIONAL VALÈNCIA

2015

CONCERT DE PRIMAVERA 

                        

CONCERT AL OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA

CONCERT SOLIDARI I D´AGRAÏMENT A F. MORAL FERRI 23 MAIG

         

CONCERT DE FESTES

         

CONCERT 125 ANYS


 

                                              

                                                 

  

                         CONCERT DE SANTA CECILIA

          

CONCERT NADAL

                      

2014

CONCERT DE NADAL 

CONCERT DE SANTA CECILIA

PROGRAMACIÓ ACTES SANTA CECILIA 

CONCERT FESTES 

CONCERT HOMENATGE A "PEPITO ALEMANY"

            

     El dissabte 8 de febrer de 2014 a partir de les 19:15 hores en  el Nou Auditori Municipal de Benifairó de la Valldigna, la Societat Musical l'Entusiasta en col·laboració amb l'Excm. Ajuntament de la localitat, l'associació Asmisaf, la UE Benifairó de la Valldigna i La Confraria "La Dolorosa", va rendir un merescut homenatge  pòstum al recordat per tots, el gran PEPITO ALEMANY, que ens va deixar el passat 13 de desembre del 2013 a l'edat de 53 anys.

      Pepito, era un xic molt volgut en el seu poble i un gran aficionat a la música de banda. A més, Pepito estava beneït per esta particularitat que alguns diuen “síndrome de Down” i  volgut per tots, perquè disfrutava i feia disfrutar a tots els que li rodejaven, considerat per tots com a sers “especials”, i que a pesar de les diferències pròpies de cada un d'ells, en cap podrem observar un gram d'egoisme ni de malícia, però sí tones d'afecte i simpatia per tots els que li rodegen.

     A l'acte varen acudir a més de les mencionades associacions, alguns dels directors de l´Entusiasta que han estat dirigint a la banda, en el temps en què Pepito els acompanyava en els assajos o desfilant davant en una cercavila. I quant al programa, (com no podria ser d'una altra forma), va consistir en un Concert de pasdobles que tant li encantaven, dirigits en la primera part pel mestre titular de l´Entusiasta Salva Blasco Magraner. En el descans es va projectar un vídeo amb fotos de la vida de Pepito, en tots els actes en què ha estat present en les associacions assistents al concert.

     La segona part, va ser dirigida pels directors presents en l'acte i que han passat per la banda. Finalment i com a colofó a l'esdeveniment musical, s'estrenà un pasdoble en la seua memòria, i que porta el seu nom titulat "Pepito Alemany", que ha sigut compost i realitzat expressament per Teo Aparicio Barberán, natural d'Enguera, director honorífic de la societat musical l´Entusiasta i actualment director de la Unió Musical Santa Cecília d'Enguera i de la Banda Simfònica Primitiva Setabense de Xàtiva.

PROGRAMA DEL CONCERT

FOTOS DEL CONCERT

CONCERT HOMENATGE A PEPITO ALEMANY

 El  dissabte 08 de Febrer, es va celebrar en el Nou Auditori Municipal de Benifairó de la Valldigna, un homenatge pòstum a Pepito Alemany, en un concert que va reunir a 7 dels directors que des de l'any 1979 fins a la data han passat per l´Entusiasta, que va ser el temps en què Pepito acompanyava a la banda en els assajos, concerts i cercaviles. En la foto junt amb la directiva de la societat - el sext per l'esquerra – Teo Aparicio (autor del pasdoble “Pepito Alemany”), al seu costat Francisco Moral, Carlos Sancho, Didac Bosch, Arturo Mascarell i Javier Ricart, també va dirigir el titular Salva Blasco. Pepito va morir el passat 13 de desembre a l'edat de 53 anys, era un xic amb síndrome de Down molt volgut a Benifairó i un gran aficionat a la banda de música del seu poble.

CONCERT AL MONESTIR DE LA VALLDIGNA

15 JUNY - ACTES DE LA MULTAQA

CONCERT DE PRIMAVERA