2019

CONCERT DE NADAL

CONCERT DE SANTA CECÍLIA

CONCERT RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA

CONCERT DE FESTES

CONCERT II PRIMAVERA

QUINTET METAL BACK TO BRASS

CONCERT I DE PRIMAVERA

CONCERT PRESENTACIÓ NOU DIRECTOR

2018

CONCERT DE NADAL

CONCERT SANTA CECÍLIA

             

HOMENATGE A JUAN BOIGUES "CATXORRO"

CONCERT AL VOLTANT DE LA MÚSICA       

CONCERT DE FESTES

II CONCERT DE PRIMAVERA

CONCERT EN CLAU DE DONA

CONCERT I DE PRIMAVERA

2015

CONCERT DE PRIMAVERA 

                        


CONCERT AL OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA

CONCERT SOLIDARI I D´AGRAÏMENT A F. MORAL FERRI 23 MAIG 2015

         

CONCERT DE FESTES 2015

         

CONCERT 125 ANYS 3 D´0CTUBRE 2015
 

                                               

                                                 

  

                         CONCERT DE SANTA CECILIA 2015

          

CONCERT NADAL 2015

           

           


CONCERT DE NADAL 2014

 

CONCERT DE SANTA CECILIA 2014

VISITA AL MONESTIR DELS EDUCANDS DE L´ESCOLA DE MÚSICA

FOTO DE GRUP DELS EDUCANDS I PROFESSORS

PARTIT METALL-CANYA

PROGRAMACIÓ ACTES SANTA CECILIA 2014

CONCERT FESTES 2014

 

                                                  CONCERT HOMENATGE A "PEPITO ALEMANY"

DISSABTE 08 DE FEBRER, 19.15 , NOU AUDITORI MUNICIPAL

            

     El dissabte 8 de febrer de 2014 a partir de les 19:15 hores en  el Nou Auditori Municipal de Benifairó de la Valldigna, la Societat Musical l'Entusiasta en col·laboració amb l'Excm. Ajuntament de la localitat, l'associació Asmisaf, la UE Benifairó de la Valldigna i La Confraria "La Dolorosa", va rendir un merescut homenatge  pòstum al recordat per tots, el gran PEPITO ALEMANY, que ens va deixar el passat 13 de desembre del 2013 a l'edat de 53 anys.

      Pepito, era un xic molt volgut en el seu poble i un gran aficionat a la música de banda. A més, Pepito estava beneït per esta particularitat que alguns diuen “síndrome de Down” i  volgut per tots, perquè disfrutava i feia disfrutar a tots els que li rodejaven, considerat per tots com a sers “especials”, i que a pesar de les diferències pròpies de cada un d'ells, en cap podrem observar un gram d'egoisme ni de malícia, però sí tones d'afecte i simpatia per tots els que li rodegen.

     A l'acte varen acudir a més de les mencionades associacions, alguns dels directors de l´Entusiasta que han estat dirigint a la banda, en el temps en què Pepito els acompanyava en els assajos o desfilant davant en una cercavila. I quant al programa, (com no podria ser d'una altra forma), va consistir en un Concert de pasdobles que tant li encantaven, dirigits en la primera part pel mestre titular de l´Entusiasta Salva Blasco Magraner. En el descans es va projectar un vídeo amb fotos de la vida de Pepito, en tots els actes en què ha estat present en les associacions assistents al concert.

     La segona part, va ser dirigida pels directors presents en l'acte i que han passat per la banda. Finalment i com a colofó a l'esdeveniment musical, s'estrenà un pasdoble en la seua memòria, i que porta el seu nom titulat "Pepito Alemany", que ha sigut compost i realitzat expressament per Teo Aparicio Barberán, natural d'Enguera, director honorífic de la societat musical l´Entusiasta i actualment director de la Unió Musical Santa Cecília d'Enguera i de la Banda Simfònica Primitiva Setabense de Xàtiva.

PROGRAMA DEL CONCERT

FOTOS DEL CONCERT

CONCERT HOMENATGE A PEPITO ALEMANY

 El  dissabte 08 de Febrer, es va celebrar en el Nou Auditori Municipal de Benifairó de la Valldigna, un homenatge pòstum a Pepito Alemany, en un concert que va reunir a 7 dels directors que des de l'any 1979 fins a la data han passat per l´Entusiasta, que va ser el temps en què Pepito acompanyava a la banda en els assajos, concerts i cercaviles. En la foto junt amb la directiva de la societat - el sext per l'esquerra – Teo Aparicio (autor del pasdoble “Pepito Alemany”), al seu costat Francisco Moral, Carlos Sancho, Didac Bosch, Arturo Mascarell i Javier Ricart, també va dirigir el titular Salva Blasco. Pepito va morir el passat 13 de desembre a l'edat de 53 anys, era un xic amb síndrome de Down molt volgut a Benifairó i un gran aficionat a la banda de música del seu poble.

CONCERT AL MONESTIR DE LA VALLDIGNA

DIUMENGE 15 JUNY 2014 - ACTES DE LA MULTAQA

CONCERT DE PRIMAVERA 2014

24 DE MAIG - NOU AUDITORI MUNICIPAL