CONCERT DE NADAL

CONCERT EXCEL·LENT MÚSICA DE BANDES

      El passat diumenge 18 d´Octubre , la nostra Banda Sinfónica va realitzar el Concert de música de banda Excel.lent, impulsat per la Diputació de València. Aquest Concert s´enmarca dins del programa que tots els anys la Diputació de Valéncia realitza per ajudar a la difusió de la música valenciana i la consolidació de les Bandas de música federades.

CONCERT INTERCANVIS MUSICAL 26 JULIOL 2020

L'ENTUSIASTA VA REPRENDRE ELS ASSAJOS EL PASSAT DIMECRES 1 DE JULIOL
Per assegurar una tornada a la "nova normalitat" amb totes les garanties sanitàries per als/a les seus/es músics, la Directiva ha implementat tot una sèrie de mesures recollides en un protocol de la Federació. Mesures que van des de la neteja, passant per la higiene, la informació i el distanciament social. S'ha realitzat una neteja a fons del local i hi han dispensadors de gel de mans a l´entrada del saló d´assajos

CERTAMEN VALÈNCIA 2016 (SUSPÈS)

 

El Certamen Internacional de Bandes de València s'ajorna a 2021

http://www.lasbandasdemusica.com/index.php…

La impossibilitat dels intèrprets internacionals per viatjar, així com les restriccions establides fins al moment per als assajos fan inviable l’edició d’enguany.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, s’ha reunit hui amb el Comité Organitzador del Certamen Internacional de Bandes de Música (CIBM) de València per a estudiar l’actual situació generada pel coronavirus i la impossibilitat de celebrar l’esdeveniment en les dates programades per a enguany. D’esta forma, el comité ha decidit per unanimitat ajornar per a l’any vinent la celebració. I és que, un total de 22 societats musicals de la Comunitat Valenciana, de la resta d’Espanya i de Bèlgica, Escòcia, Hongria i Suïssa estava previst que concursaren en esta 134a edició del CIBM que, donades les restriccions de mobilitat i de l’estat de l’arma, és impossible celebrar: les bandes internacionals no poden vindre i les valencianes i les de la resta de l’Estat no han pogut assajar durant este període de temps.

Un dels aspectes que caldrà decidir ara és si es manté el Palau de les Arts com a localització, o es canvia a un espai obert per a celebrar el certamen. El que sí està clar, segons ha indicat la regidora Tello, és que a banda dels oficials, hi haurà uns altres premis destinats a la puntuació major del certamen, a la millor banda de la Comunitat Valenciana, a la millor interpretació de l’obra de lliure elecció de compositor de la Comunitat Valenciana, al millor director i al millor solista del certamen. El CIBM Ciutat de València, “és molt més que una magnífica trobada musical internacional, ja que València es convertix en els dies previs i, sobretot, els dies del concurs, en l’epicentre musical del tan volgut món de les societats musicals”.

SECCIÒ PRIMERA 

 

·        SOCIETAT MUSICAL L'ENTUSIASTA DE BENIFAIRÓ DE LA VALLDIGNA (VALENCIA)

·        CENTRE INSTUCTIVO MUSICAL DE MISLATA (VALENCIA)

·        CASINO MUSICAL GODELLA (VALENCIA)

·        ASOCIACIÓN MUSICAL MOTEÑA DE MOTA DEL CUERVO (CUENCA)

·        STADTHARMONIE ZÜRICH OERLIKON-SEEBACH (SUIZA)

OBRES OBLIGADES

"De Cai" de Pascual Piqueras

"Bookmarks From Japan" - The Great Wawe Off Kanagawa / Hakone de Julie Giroux 

pasdoble - "Musical Apolo" de Amando Blanquer